NA NAŠEM E-SHOPU JE POUZE VÝBĚR NÁMI VYBRANÝCH KNIH. POKUD V NĚM NENAJDETE TU SVOU, NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT TELEFONICKY ČI EMAILEM. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Jiří Kuchař a Josef Jonáš

Novinka Tip
32a4852d1e42c87466cc195eaa57989054e730c0

Prevence a terapie pomocí domácích prostředků.

299 Kč
Skladem (1 ks)

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami. Ve světě rostlin existuje termín fytoncidy. Jedná se o obranné látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem této knihy je posílit vaši imunitu, abyste se stali tím, čím jsou rostliny - fytoncidní bytostí, kterou nemoci nedostanou. Psali jsme ji podle vlastních zkušeností a znalostí. Pokud se nám jejím prostřednictvím podaří zvýšit vaši obranyschopnost, posílit imunitní systém vašeho těla, je to především vaše zásluha.

Rok vydání: 2020

Jazyk: Čeština

Vazba: vázaná

Počet stran: 224

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: